top of page

ALEX OLSSONS VEI 31

Lekker prosjektert familiebolig på Hellvik | Solrikt, rolig og sentralt på Nesodden

Pris: 9 500 000 kr

Eksteriør - eksempel fra annet prosjekt

Interiør- eksempel fra annet prosjekt

Visualisering av huset på tomten

Plantegninger

Beskrivelse

Se huset i online visning: https://my.matterport.com/show/?m=p9qHFQtNC3n

 

Se video: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-june-og-marius/

 

Noomi er en av de mest populære modellene til ABChus. Mye på grunn av en arealeffektiv, åpen og smart planløsning. I 1. etasje har man en romslig Entrè/hall, bad, vaskerom, stor vinkelstue med åpen løsning mot kjøkkenet og en romslig sportsbod. I 2. etasje har man en god loftstue, romslig bad og 3 store soverom (et med egen walk in/bod). Alternativt kan man få et fjerde soverom.

 

Tomten er plassert i et ettertraktet boområde på Hellvik, preget av et veletablert og idyllisk miljø med begrenset gjennomgangstrafikk. Dette gjør nabolaget trygt og godt egnet for barnefamilier.

 

Det er planlagt felles avkjørsel og parkering med eiendom Alex Olssons vei 29, som denne tomten er fradelt fra.

 

Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport og daglige servicetilbud. Den hyppige båttrafikken fra Nesoddtangen til Aker Brygge og Lysaker gjør dette stedet særdeles attraktivt for pendlere.

 

Fra eiendommen er det kort avstand til vakker natur, både ved sjøen og i marka. Nesodden har skapt gode muligheter for friluftsliv med varierte tur- og skiløyper samt en nydelig kyststi. En søndagstur til To gård, en av de eldste gårdene på Nesodden, er populær året rundt. Kråkesølvgruven på Nordre Spro er også en spennende opplevelse, og like ved ligger den glitrende Diamantstranda.

 

Det er gode muligheter for bading og båtliv, spesielt på Hellvikstrand. Sportslige aktiviteter er tilgjengelige i området, med Bjørnemyrhallen som Nesoddens største flerbrukshall, i tillegg til Berger Idrettsanlegg med fotballbane, kunstgressbane, friidrettsbane, tennisbaner og idrettshall.

 

Dagligvarehandel kan gjøres ved Coop Extra eller Kiwi. Tangen har et nytt kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon, i tillegg til Tangen senter med Meny-butikk, vinmonopol og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum er enkelt tilgjengelig med offentlig transport eller bil.

 

Det er gode offentlige transportforbindelser med bussholdeplassen Hellvikskog, som kun er ca. 300 meter fra boligen. Fra Nesoddtangen brygge tar båten deg til Aker Brygge på 23 minutter, mens hurtigbåten tar deg til Lysaker brygge på ca. 8 minutter. Med bil tar det rundt 28 minutter til Vinterbro, 50 minutter til Oslo, 1 time og 20 minutter til Oslo lufthavn, samt 30 minutter til Drøbak.

 

Berger barneskole og Nesodden videregående skole er i umiddelbar nærhet, i tillegg til et variert utvalg av private og kommunale barnehager. For elever på ungdomstrinnet er det skolebussordning til Tangenåsen ungdomsskole, mens Steinerskolen er lokalisert ved Skoklefall.

 

I nærheten finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter og utstillinger. Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner og en liten slalåmbakke.

bottom of page